Esiintyjät

Saija Tuupanen & eXmiehet

Suomen iskelmätaivaan eturivin naisartisti Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen musiikkitaivaalla. Täysi keikkakalenteri kertoo lahjomatonta kieltään hänen suosiostaan. Tangomarkkinoilla kuningattaren tittelillä palkittu Saija tunnetaan hyvästä ohjelmistostaan ja aurinkoisesta olemuksestaan. Saija Tuupanen on vuosien saatossa noussut keikkapaikkojen kiintotähdeksi ja keikkakuningattareksi. Hänet on valittu myös Vuoden Tanssittajaksi. Taustayhtyeenä Saijalla on loistava eXmiehet!

Heidi Pakarinen & HOT

Heidi Pakarinen on tangokuningatar 2013 – Tangorakkauden lanseerannut Heidi on voittanut myös mm. Lavatähti-kilpailun vuonna 1996, ollut Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangolaulukilpailun finaalissa 2011 ja finaalin karsinnassa 2012. Heidin taustayhtyeenä toimii HOT!

Antti Ahopelto & Etiketti

Antti Ahopelto on vuodesta 2005 lähtien kiertänyt Suomea artistina eri kokoonpanojen kanssa ja takana on esiintymisiä tanssilavoilta konserttisaleihin. Tangomarkkinoilta Antilla on tuliaisena tangoprinssin titteli.
Keväästä 2013 alkaen Antti on keikkaillut oman orkesterinsa Etiketin-kanssa. Antin keikkaohjelmisto on ollut tunnetusti aina tanssijan mieleen monipuolisuutensa takia.

Taikakuu

Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpiin orkestereihin kuuluva Taikakuu on kiinnittänyt itsensä vahvasti iskelmäkansan sydämiin. Festareilla lauantai-illan huuman takaava suosikkiyhtye on kerännyt vankan kannattajajoukon sekä lukuisia meriittejä aina Vuoden viihdyttäjästä EMMA-palkintoon. Juha Metsäperän luotsaama viisikko tarjoaa festarikansalle tinkimätöntä tanssifiilistä.

Sinitaivas

Yhtenä maamme suosituimmista tanssiorkestereista tunnettu Sinitaivas tarjoaa festarikansalle iloista meininkiä, monipuolisen ohjelmiston sekä melkoisen määrän soittimia. Perussoitinten lisäksi voidaan kuulla rytmejä aina monipuolisista lyömäsoittimista haitarin kautta puhallinsoittimiin sekä mandoliiniin. Tämä on omiaan luomaan bändiin soundimaailmaa, joka saa tanssijalan nousemaan!

Hurma

Voitto Viihdyttäjä -kisassa toi Hurman koko kansan tuntemaksi housebandiksi Kesäillan valssi -ohjelmaan. Sittemmin Hurma on valittu Vuoden tanssittajatulokkaaksi ja Vuoden tanssittajaksi ja huima suosio jatkuu edelleen. Siitä kertoo täpötäysi keikkakalenteri ja alati vankistuva kannattajajoukko. Hurman hurmaavaa huumaa on festareillamme tarjolla avajaispäivän myöhäisillassa.

Kaiho

Palkittu Kaiho on Turun suunnalta ponnistava hyvän tuulen orkesteri. Solisti Tuomas Salminen oli mukana Tangokuningas 2017 -finaalissa ja samana vuonna Kaiho valittiin Tanssiorkestereiden SM 2017 -voittajaksi. Kaiho on palkittu myös Vuoden Tanssittajatulokkaana. Yhtye on esiintynyt parina vuonna tangokuninkaallisten rinnalla sadoilla keikoilla ympäri Suomea. Konserttikokemusta Kaiholla on mm. tangokuninkaallisten joulukonserttikiertueelta.

Dj Pasi

Useilta suuremmilta tanssilavoilta tuttu, paritansseihin monipuolisesti itsekin perehtynyt Dj Pasi laajentaa Lavatanssifestareiden musiikkitarjontaa tuoreella otteella perinnetansseista aina tanssilavat vallanneisiin kansainvälisiin rytmeihin Ruotsista Kuubaan ja Argentiinaan. Juonnetun väliaikamusiikin ansiosta tunnelma pysyy korkealla ja tanssit jatkuvat myös orkestereiden vaihdon aikana.