Majoitus

MÖKIT

Tanssit polkaistaan käyntiin perjantaina 25.8.2023, mutta osaan Himoksen mökeistä voit saapua viikonlopun hinnalla jo torstaina 24.8.2023. Torstaista varatun mökin voit lunastaa käyttöösi myös perjantaina aamulla klo 10.00 alkaen ja siten välttää suurimmat ruuhkat. HimosLomilla on vuokrattavissa satoja erilaisia mökkejä ja huviloita alkaen 195 €/vkl, joten löydät varmasti festivaaliseurueellenne sopivan loma-asunnon.

KARAVAANIPAIKAT

Karavaanialue 1 – Himos Park
Festivaalivieraillemme varattu karavaanialue on Himos Park -alueella, aivan tapahtumateltan läheisyydessä. Karavaanialue on tarkoitettu ainoastaan Lavantassifestareille lipun ostaneille. Alue on K-18. Kannattaa varmistaa karavanaanipaikka ostamalla se ennakkoon Himos Lomien -verkkokaupasta:

Karavaanialue 1 – Himos Park ohjeita

 • Karavanalueelle voi saapua perjantaina klo 12 alkaen. Alueelle ei voi vielä tulla torstaina, eikä myynnissä ole lyhyempiä ajanjaksoja. Karavaanialueelta tulee poistua sunnuntaina klo 12 mennessä.
 • Mikäli ostat karavanpaikan onlinestä, tulee lippu olla mukana karavaanialueelle saapuessa, jolloin ne luetaan sähköisesti. Voit näyttää lipun matkapuhelimesta, tabletista tai paperitulosteesta.
 • Karavanpaikan varausta ei voi perua, mutta sen voi välittää toiselle henkilölle antamalla karavanpaikan lipun tulijalle.
 • Karavanalue on ainut paikka, jonne voi pysäköidä karavan-ajoneuvon tai vaunun. Viranomaismääräyksen mukaan ei siis ole sallittua laittaa vaunuaan kaverin vuokraaman mökin pihaan.
 • Karavanalue 1 on Himos Park -alueella, aivan tapahtumateltan läheisyydessä. Näin ollen teltan musiikki kuuluu jossain määrin myös karavanalueelle.
 • Karavanalueelle myydään 50 sähköllistä karavanpaikkaa. Yksi paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.
 • Karavaanareilla on käytössä aivan alueen vieressä olevan Riemun sosiaalitila, jossa on naisten ja miesten suihkut sekä wc-tilat ja kemmsan tyhjennyspaikka.
 • Karavanalueella ei ole ruuantekomahdollisuutta.
 • Paikat myydään ennakkoon mutta mitään tiettyä karavaanipaikkaa ei voi varata vaan kullekin osoitetaan paikka saapumisjärjestyksessä.
 • Karavanpaikat on tarkoitettu ainoastaan asuntoautoille ja asuntovaunuille. Mikäli tulet matkailubussilla, rekasta muunnetulla matkailuajoneuvolla tai vastaavilla isokokoisilla ajoneuvoilla, tulee sinun ostaa kaksi paikkaa (2*95 €). Sinun tulee ennakkoon lähettää meille kuitit ostamistasi paikoista ja kertoa minkälaisella ajoneuvolla olet tulossa, jotta osaamme varata ennakkoon karavanalueelta tilan käyttöösi. Lähetä kuitit/liput ja tiedot: himoslomat@himoslomat.fi.
 • Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
  1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
  2) karavaanivaunu sekä vetoauto
  tai
  3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.
 • Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.
 • Huomioithan, että turvavälien seuraaviin karavaanareihin tulee täyttyä!

Majoituksen peruutusehdot

Mikäli olette varanneet majoituksen HimosLomat Oy Himoksen keskusvaraamon kautta, olette saaneet peruutusehdot varauksen yhteydessä. Peruutuskulut ovat 95 € / mökki tai 19 € / hotelli- ja motellihuone, jos peruutus tehdään viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan. Mikäli viranomaismääräyksiä tulee koskien majoitusvarausta esim. koronaan liittyen, peruutusehtoja muutetaan tarvittaessa lievemmäksi sen hetkisten ohjeiden mukaiseksi.