Info

HUOM! Koko tapahtuma on K-18.

SAAPUMINEN

Lavatanssifestarit järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
GPS: 61.8831, 25.29027

PYÖRÄLLÄ

Olet tervetullut saapumaan tapahtumaan pyörällä. Pääportin läheisyydessä on merkitty pyöräparkki, joka ei ole vartioitu. Pyöriä ei saa jättää pyöräparkin ulkopuolelle eikä nojaamaan liikennemerkkeihin tai tukkimaan esimerkiksi pelastusteitä.

AUTOLLA

Saapuessasi autolla Lavatanssifestareille, seuraa liikennemerkkejä. Päivän ajaksi festareille saapuville on tarjolla päiväparkki.

Tapahtumassa on maksullinen pysäköinti. Pysäköinti maksaa kumpanakin festaripäivänä 5 € ja parkkilipulla saa pysäköidä aina ostopäivästä seuraavaan päivään klo 12 saakka. Pysäköintimaksu maksetaan parkkilipunmyyjälle, jolla on myynnissä myös pitkäaikaisparkkilippuja hintaan 15 €.

TAPAHTUMA-ALUE

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta ja K-18. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

Alueella on katetussa teltassa yksi festivaalilava ja noin 2000 m2 kokoinen tanssilattia. Himos Areenalla järjestetään tanssiopetusta sekä kumpanakin festari-iltana jatkobileet. Himos Areenan pihasta löytyy karaoketeltta, joka on myös auki molempina festaripäivinä. Alueelta löytyy myös ruoka- ja myyntikojuja. Festarikansaa palvelevat Terassiravintola Riemu ja Ravintola Tupa, jossa tapahtuman aikana mm. aamiainen sekä kotiruokabuffet.

Himos Parkin välittömässä läheisyydessä oleva yleinen uimaranta-alue on myös festarivieraiden käytössä. Rannassa pääsee uimaan ja rentoutumaan nurmialueelle.

INFOPISTE JA NARIKKA

Lavatanssifestarin infopiste palvelee festariasiakkaita pääportin vieressä, Himos Areenan yhteydessä. Infopisteen ohessa on myös narikka ja löytötavarapiste. Narikkamaksu on 3 €. Käynti narikassa myös 3 € / kerta.

LIPUT JA RANNEKKEET

Kaikki tapahtuman pääsyliput vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi. Liput vaihdetaan rannekkeiksi rannekkeenvaihtopisteillä, jotka sijaitsevat Himos Centerin pihalla ja festivaalialueen portin läheisyydessä. Jokaisen festarivieraan tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi. Kaikki rannekkeet ja passit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle.

Muistathan tarkistaa jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke kiinnitetään kunnolla. Rannekkeiden tulee olla kiinni ranteessa, eikä päitä saa leikata tai polttaa. Tapahtumajärjestäjä ei korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tapahtuman VIP-liput sisältävät VIP-passin, buffet-ruokailun sekä oman VIP-anniskelupisteen Riemun 2. kerroksessa. Pidä aina mukanasi sekä ranneke että passi, vain niillä molemmilla pääset VIP-tilaan. Lue lisää VIP-lipuista TÄSTÄ.

IKÄRAJA

Koko Lavatanssifestarit-tapahtuma on K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi passilla, ajokortilla tai kuvallisella henkilökortilla. Tapahtuman ikärajaa noudatetaan koko festarialueella, karavanalueella ja tapahtuma-alueen lähiympäristössä. Alaikäiset vieraat menettävät mahdollisen festivaalirannekkeensa ja heidät poistetaan alueelta. Tarvittaessa asiasta otetaan yhteys myös viranomaisiin.

OHJELMA

Tapahtuman aikataulutettu ohjelma on julkaistu omalla Ohjelma-sivullaan. Ohjelmaan on suunnitteilla lisäyksiä, joista järjestäjä tiedottaa ohjelma-sivulla sekä tapahtuman Facebook-sivulla. Järjestäjä pidättää oikeudet ohjelmaan ja aikatauluun liittyviin muutoksiin.

VALOKUVAUS

Tapahtumajärjestäjällä on tapahtuma-alueella omia virallisia valokuvaajia, ja alueella otetaan myös videokuvaa. Kuva- ja videomateriaalia voidaan julkaista vuoden 2021 tapahtuman aikana sekä käyttää vuoden 2021 tapahtuman jälkimarkkinoinnissa ja muun muassa tulevien tapahtumien markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovie’issa sekä nettisivuilla www.lavatanssifestarit. Myös media kuvaa festareilla.

Festarialueelle on kiellettyä tuoda kävijöiden omia järjestelmäkameroita ja videokameroita. Karavan- ja mökkialueilla ne ovat sallittuja. Omalla puhelimella sekä pienellä pokkarikameralla kuvaaminen on sallittua tapahtuma-alueella.

PANKKIAUTOMAATTI

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Jämsän keskustassa, noin 7 kilometrin etäisyydellä tapahtumapaikasta.

PUHALLUTUS

Festarikansalle on tarjolla puhallutus koko festariviikonlopun ajan Himos Centerin vastaanotossa sekä infopisteellä. Puhallutus maksaa 5 €.

TÖLKKIPANTTI

Lavatanssifestereilla on käytössä tölkkipantti. Pantin arvo on 1 €. Pantti maksetaan jokaisesta sellaisesta tölkistä, joka on ostettu tapahtuma-alueen anniskelupisteestä ja palautetaan alueen anniskelupisteeseen. Maksimipalautusmäärä kerralla on 5 tölkkiä/hlö. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin tölkin palauttaessasi. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle. Pantti ei ole käytössä ruokamyyntipisteissä.

WC-TILAT

Lavatanssifestarikansaa palvelevat vesi-WC:t Riemun alakerrassa, Himos Areenan tiloissa sekä Tupa-ravintolan läheisyydessä.

SAAVUTETTAVUUS

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi lipun ostaneen avustettavan kanssa. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimimiseen tai asioimiseen. Jos saavut avustajana Lavatanssifestareille, varaathan mukaasi avustajakortin tai ystäväpassin jos sinulla sellaisisa on. Näkövammaiskortti ja vammaiskortti nopeuttavat myös sisäänpääsyä. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman rannekkeenvaihtopisteelle tai pääportin vieressä sijaitsevalle info-pisteelle, joissa asia käsitellään.

Tapahtuma-alue on kauttaaltaan asvaltoitu ja helppokulkuinen. Pyörätuolilla pääsee myös Riemu-rakennuksen pohjakerrokseen sekä ensimmäiseen kerrokseen. Tapahtuma-alueen lähistöllä, Himos Areenan vieressä sijaitsevalla pysäköintikentällä, on invapysäköintipaikkoja. Tapahtuma-alueen kaksi inva-wc:tä löytyvät terassiravintola Riemun alakerrasta ja Himos Hotellista. Molempien oven avaa henkilökunta.

LIPPUJEN JA MAJOITUKSEN PERUUTUSEHDOT

Liput

Mikäli Lavatanssifestarit perutaan järjestäjän puolesta tai viranomaispäätöksellä esimerkiksi korona-pandemian vuoksi, palautetaan lipun ostaneille lipun hinta vähennettynä 4 € palvelumaksulla/lippu.

Lippurahojen palautus kestää 30 – 90 vrk. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, otamme yhteyttä lipun ostaneisiin sähköpostitse. HUOM! Lipun peruutus ei peruuta mahdollisesti varaamaanne majoitusta! Majoitusvarauksen osalta pyydämme tarkastamaan varausehdot.

Majoitus

Mikäli olette varanneet majoituksen HimosLomat Oy Himoksen keskusvaraamon kautta, olette saaneet peruutusehdot varauksen yhteydessä. Peruutuskulut ovat 95 € / mökki tai 19 € / hotelli- ja motellihuone, jos peruutus tehdään viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan. Mikäli viranomaismääräyksiä tulee koskien majoitusvarausta esim. koronaan liittyen, peruutusehtoja muutetaan tarvittaessa lievemmäksi sen hetkisten ohjeiden mukaiseksi.

KIELLETYT ESINEET

Lavatanssifestareiden tapahtuma-alueelle ei saa tuoda

Minkäänlaisia juomia. Tyhjä, 0,5 litran läpinäkyvä muovipullo on sallittu vesipulloksi
Pulloja, purkkeja, tölkkejä
Minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne
Huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
Järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
Dronelennokkeja
Omia radiopuhelimia
Polkupyöriä, skeittilautoja, potkulautoja tai sähkömopoja
Sateenvarjoja
Retkituoleja
Matkakaiuttimia tai muita boombox-järjestelmiä
Lemmikkejä

Lavatanssifestareiden karavanialueelle ei saa tuoda

Minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne
Dronelennokkeja
Omia radiopuhelimia
Lemmikkejä

YHTEYSTIEDOT

Lavatanssifestarit tuottaa Ilmiö-tuotanto Oy.
Tuottaja Jukka Tallgren | jukka@ilmiotuotanto.fi
Tuottaja/tiedottaja Jenni Ruotsalo | jenni@ilmiotuotanto.fi | +358 40 7222073
Tuottaja Tanssin suurlähettiläs Timo Kangastie | timo@ilmiotuotanto.fi