Info

LAVATANSSIFESTARIT HIMOKSELLA 25.-26.8.2023

HUOM! Koko tapahtuma on K-18
Ennakkolipunmyynti päättyy pe 25.8.2023 klo 12.00. Tämän jälkeen lippuja myydään ainoastaan tapahtuma-alueen lipunmyyntipisteeltä.


SAAPUMINEN

Lavatanssifestarit järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
GPS: 61.8831, 25.29027

TAPAHTUMA-ALUE

Lavatanssifestarit 2023 aluekartta
LAVATANSSIFESTARIT 2023 ALUEKARTTA

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta ja K-18. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty. Radio Pooki -tanssiteltassa sijaitsee esiintymislava ja 2000 m2 kokoinen tanssilattia. Tanssilattian reunoilla on tanssijoita varten pitkiä penkkejä. Lisää istumapaikkoja löytyy tapahtumateltan ulkopuolelta. Himos Areenan pihasta löytyy karaoketeltta, joka on myös auki molempina festaripäivinä. Alueelta löytyy myös ruoka- ja myyntikojuja. Festarikansaa palvelee myös Ravintola Tupa, jossa tapahtuman aikana mm. aamiainen sekä À la carte -menu tarjolla. Tuvan sivuilta löydät lisätietoja aikatauluista.

AUKIOLOAJAT

Tapahtuma-alue ja tanssiteltta avoinna:
PE 25.8.2023 KLO 13.00-02:15
LA 26.8.2023 KLO 11.30-02.00

LIPUNMYYNTI PORTILTA

Lippuja myydään myös tapahtuman portilla molempina tapahtumapäivinä. Maksu kortilla tai käteisellä.

Lipunmyynti palvelee:
PE 25.8.2023 KLO 13.00-01.00
LA 26.8.2023 KLO 11.30-01.00

RANNEKKEIDEN­VAIHTO­PISTE

Rannekkeiden vaihtopiste sijaitsee tapahtuma-alueen portilla.
Vaihtopisteen aukioloajat:
PE 25.8.2023 KLO 13.00-01.00
LA 26.8.2023 KLO 11.30-01.00

Kaikki liput vaihdetaan paikan päällä rannekkeiksi. Rannekkeet ovat henkilökohtaisia. Niitä ei saa luovuttaa toiselle henkilölle ja jokaisen on vaihdettava oma lippunsa.

Festivaalirannekkeella saa poistua ja palata alueelle päivän aikana.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi rannekkeenvaihtopisteellä, joka sijaitsee festivaalialueen portin läheisyydessä. Tarkastathan rannekkeenvaihtopisteellä, että rannekkeesi on varmasti kunnolla kiinni.

Häiriötapauksissa pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvasti häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta. Tällaisissa tapauksissa emme ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

TANSSILATTIA

Lavatanssifestareille toteutetaan filmivanerista noin 2000 neliön kokoinen tanssilattia. Lattia ja yhtyeiden esiintymislava sijaitsevat Radio Pooki -tanssiteltassa. Lisätietoja teltasta löydät Himoksen sivuilta.

HAKUVUOROT

PE 25.8.2023LA 26.8.2023
17:00-19.00MIESTEN HAKU15:00-17:00MIESTEN HAKU
19:00-20:00NAISTEN HAKU17:00-18:00NAISTEN HAKU
20:00-22:00MIESTEN HAKU18:00-20:00MIESTEN HAKU
22:00-23:00NAISTEN HAKU20:00-21:00NAISTEN HAKU
23:00-01:00MIESTEN HAKU21:00-23:00MIESTEN HAKU
01:00-01:45SEKAHAKU23:00-00:00NAISTEN HAKU
00:00-01:30SEKAHAKU

MYYNTIPISTEET

Lavatanssifestareilla asiakkaita palvelee kahvimyyntikoju sekä ruokamyyntipiste.
Tarkemmat tiedot tuotteista ja hinnoista ilmoitetaan keväällä 2023.

PYÖRÄPARKKI

Olet tervetullut saapumaan tapahtumaan pyörällä. Pääportin läheisyydessä on merkitty pyöräparkki, joka ei ole vartioitu. Pyöriä ei saa jättää pyöräparkin ulkopuolelle eikä nojaamaan liikennemerkkeihin tai tukkimaan esimerkiksi pelastusteitä.

SAAPUMINEN AUTOLLA JA PYSÄKÖINTI

Saapuessasi autolla Lavatanssifestareille, seuraa liikennemerkkejä. Tapahtumassa on maksullinen pysäköinti. Pysäköinti maksaa kumpanakin festaripäivänä 5 € ja parkkilipulla saa pysäköidä aina ostopäivästä seuraavaan päivään klo 12 saakka. Pysäköintimaksu maksetaan parkkilipunmyyjälle, jolla on myynnissä myös pitkäaikaisparkkilippuja hintaan 15 €.

NARIKKA

Lavatanssifestareiden narikka palvelee Himos Areenan kyljessä. Narikkamaksu on 3 € / vrk.
Varaamme myös muovipusseja kenkiä varten.

IKÄRAJA

Koko Lavatanssifestarit-tapahtuma on K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi passilla, ajokortilla tai kuvallisella henkilökortilla. Tapahtuman ikärajaa noudatetaan koko festarialueella, karavanalueella ja tapahtuma-alueen lähiympäristössä. Alaikäiset vieraat menettävät mahdollisen festivaalirannekkeensa ja heidät poistetaan alueelta. Tarvittaessa asiasta otetaan yhteys myös viranomaisiin.

OHJELMA

Tapahtuman aikataulutettu ohjelma on julkaistu omalla Ohjelma-sivullaan. Järjestäjä pidättää oikeudet ohjelmaan ja aikatauluun liittyviin muutoksiin.

VALOKUVAUS

Tapahtumajärjestäjällä on tapahtuma-alueella omia virallisia valokuvaajia, ja alueella otetaan myös videokuvaa. Kuva- ja videomateriaalia voidaan julkaista vuoden 2023 tapahtuman aikana sekä käyttää vuoden 2023 tapahtuman jälkimarkkinoinnissa ja muun muassa tulevien tapahtumien markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovie’issa sekä nettisivuilla www.lavatanssifestarit. Myös media kuvaa festareilla.

Festarialueelle on kiellettyä tuoda kävijöiden omia järjestelmäkameroita ja videokameroita. Karavan- ja mökkialueilla ne ovat sallittuja. Omalla puhelimella sekä pienellä pokkarikameralla kuvaaminen on sallittua tapahtuma-alueella.

PANKKIAUTOMAATTI

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Jämsän keskustassa, noin 7 kilometrin etäisyydellä tapahtumapaikasta.

PUHALLUTUS

Festarikansalle on tarjolla puhallutus koko festariviikonlopun ajan Himos Centerin vastaanotossa sekä infopisteellä. Puhallutus maksaa 5 €.

WC-TILAT JA VESIPISTE

Lavatanssifestarikansaa palvelevat vesi-WC:t Riemun alakerrassa. Vesipiste löytyy Riemun yhteydestä. Alueelle voi tuoda mukanaan avaamattoman tai tyhjän 0,5 l vesipullon.

SAAVUTETTAVUUS

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi lipun ostaneen avustettavan kanssa. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimimiseen tai asioimiseen. Jos saavut avustajana Lavatanssifestareille, varaathan mukaasi avustajakortin tai ystäväpassin jos sinulla sellaisisa on. Näkövammaiskortti ja vammaiskortti nopeuttavat myös sisäänpääsyä. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman rannekkeenvaihtopisteelle tai pääportin vieressä sijaitsevalle info-pisteelle, joissa asia käsitellään.

Tapahtuma-alue on kauttaaltaan asvaltoitu ja helppokulkuinen. Pyörätuolilla pääsee myös Riemu-rakennuksen pohjakerrokseen sekä ensimmäiseen kerrokseen. Tapahtuma-alueen lähistöllä, Himos Areenan vieressä sijaitsevalla pysäköintikentällä, on invapysäköintipaikkoja. Tapahtuma-alueen kaksi inva-wc:tä löytyvät terassiravintola Riemun alakerrasta ja Himos Hotellista. Molempien oven avaa henkilökunta.

LIPPUJEN JA MAJOITUKSEN PERUUTUSEHDOT

Liput

Mikäli Lavatanssifestarit perutaan järjestäjän puolesta tai viranomaispäätöksellä esimerkiksi korona-pandemian vuoksi, palautetaan lipun ostaneille lipun hinta vähennettynä 4 € palvelumaksulla/lippu.

Lippurahojen palautus kestää 30 – 90 vrk. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, otamme yhteyttä lipun ostaneisiin sähköpostitse. HUOM! Lipun peruutus ei peruuta mahdollisesti varaamaanne majoitusta! Majoitusvarauksen osalta pyydämme tarkastamaan varausehdot.

Majoitus

Mikäli olette varanneet majoituksen HimosLomat Oy Himoksen keskusvaraamon kautta, olette saaneet peruutusehdot varauksen yhteydessä. Peruutuskulut ovat 95 € / mökki tai 19 € / hotelli- ja motellihuone, jos peruutus tehdään viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan. Mikäli viranomaismääräyksiä tulee koskien majoitusvarausta esim. koronaan liittyen, peruutusehtoja muutetaan tarvittaessa lievemmäksi sen hetkisten ohjeiden mukaiseksi.

KIELLETYT ESINEET

Lavatanssifestareiden tapahtuma-alueelle ei saa tuoda

 • Omia juomia – poikkeuksena alueelle voi tuoda mukanaan avaamattoman tai tyhjän 0,5 l vesipullon.
 • Pulloja, purkkeja, tölkkejä – huom!
 • Minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne
 • Huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • Järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
 • Dronelennokkeja
 • Omia radiopuhelimia
 • Polkupyöriä, skeittilautoja, potkulautoja tai sähkömopoja
 • Sateenvarjoja
 • Retkituoleja
 • Matkakaiuttimia tai muita boombox-järjestelmiä
 • Lemmikkejä

Lavatanssifestareiden karavaanialueelle ei saa tuoda

 • Minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne
 • Dronelennokkeja
 • Omia radiopuhelimia
 • Lemmikkejä

YHTEYSTIEDOT

Lavatanssifestarit tuottaa Ilmiö-tuotanto Oy.
Tuottaja Jukka Tallgren | jukka@ilmiotuotanto.fi
Tuottaja Tanssin suurlähettiläs Timo Kangastie | timo@ilmiotuotanto.fi